Inviterer kvinnene til ESG-vorspiel

Arntzen de Besche Advokatfirma og bransjeforeningen NVCA lader opp til årets venturekonferanse med et eget NVCA-Q arrangement like før hovedkonferansen. Temaet er ESG i et exit-perspektiv, og vi får innlegg om hvordan man kan bruke ESG som et strategisk verktøy.

—Det ble fullt hus da vi arrangerte tilsvarende treff i fjor, hvor også et rekordantall kvinner deltok på hovedkonferansen. Med det faglige sterke innholdet vi har denne gangen håper vi å gjenta suksessen, sier partner i Arntzen de Besche, Maria B. Tanemsmo.

Kapitalmarkedet har strammet seg til den siste tiden. Samtidig er det mange som har planer om å selge hele eller deler av sine porteføljeselskaper.

—Bransjen kommer stadig lengre i arbeidet med ESG. På NVCA-Q ønsker vi å belyse hvordan VCene og porteføljeselskapene kan bruke ulike ESG-instrumenter for å rigge seg enda bedre for en fremtidig exit. Det er en god oppladning til samtalen vi skal ha med et vekst- og buyout-fond i hovedprogrammet, sier administrerende direktør i NVCA, Ellen Amalie Vold.

Nora Bavey fra Unconventional Ventures ble kåret til årets viktigste kvinnelige investor i Sverige av Dagens Industri i 2021. Hun kommer for å snakke om investeringer i minoritetsgrupper, og hva det har å si for verdien av selskapene. I tillegg vil Vidar Løhre, partner i Arntzen de Besche, gi oss en oppdatering om grønne lån.

Arrangementet finner sted i kontorene til Arntzen de Besche i Trondheim (adresse: Beddingen 16), fra kl. 10.00 til ca. 11.15. Etter endt program vil deltakerne i fellesskap gå bort til Britannia Hotell for hovedkonferansen. Her begynner lunsjen kl. 11.30 og konferansen åpner kl. 13.00.

—Dette er en perfekt mulighet for deg som vil tjuvstarte minglingen og få en inspirerende start på årets venturekonferanse. Selvsagt er menn også velkomne, så ta gjerne med deg en kollega, sier Maria B. Tanemsmo.

Velkommen!