Venturekonferansen 2023Foto Henrik Fjørtoft_63

Kun få billetter igjen til Venturekonferansen i januar

Om én måned går Venturekonferansen 2024 av stabelen. Konferansen, som arrangeres av Investinor i samarbeid med Norsk Venturekapitalforening (NVCA), er nesten helt utsolgt.

– Jeg gleder meg veldig til at vi igjen skal samle det norske venturemiljøet på Britannia i Trondheim! Programmet i år er kjempespennende, med aktuelle innledere som tar pulsen på VC-miljøet i inn- og utlandet. Dette vil være verdt å få med seg, sier Ellen Amalie Vold, administrerende direktør i Norsk Venturekapitalforening (NVCA).

Venturekonferansen går av stabelen 11. januar 2024 på Britannia Hotel i Trondheim. Konferansen starter med lunsj etterfulgt av en solid porsjon faglig påfyll og avsluttes med middag og underholdning i Palmehaven. Også i år inviterer NVCA og hovedsponsor Arntzen de Besche kvinner i bransjen til nettverkstreff i advokatfirmaets lokaler som oppvarmning til Venturekonferansen.

Ann-Tove Kongsnes, leder av programkomiteen og fung. administrerende direktør i Investinor, kan by på svært variert faglig program.

– Vi får spennende perspektiver fra Karl Christian Agerup, som er styremedlem i NATO Innovation Fund, og Marjut Falkstedt, som leder European Investment Fund. I tillegg vil Johan Brand, grunnleggeren av Kahoot!, møte Gunnar Rydning, senior partner i Verdane, til en samtale om risikokapitalens rolle i morgendagens næringsliv. Det er med andre ord mye å glede seg til, sier hun.

Deltakerne får også høre fra Toril A. Nagelhus Hernes, prorektor for nyskaping ved NTNU, Stefan Slemdal, sjef for egenkapitaltransaksjoner hos Carniege, Gisle Østereng i Startuplab og statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet, Tore O. Sandvik.

Samtidig ønsker arrangørene å vise noe av det beste Trondheim har å by på. Konferansen finner sted på storslåtte Britannia Hotell, som attpåtil tilbyr komfortabel overnatting til en svært hyggelig pris for konferansen deltakere.

Arrangørene har også hentet frem Trondheims musikalske nasjonalskatt, Åge Aleksandersen, som vil underholde sammen Trondheimsolistene under middagen i Palmehaven.

Investinor er arrangør sammen med NVCA, sponsorene Arntzen de Besche, Carnegie Investment Bank og NTNU.

– Vi setter stor pris på at sponsorene har valgt å fortsette samarbeidet, sier Ann-Tove Kongsnes.

Tradisjonen tro lader Arntzen de Besche og NVCA opp til årets venturekonferanse med et eget vorspiel for kvinnene i bransjen før konferansen, fra kl. 10 til 11.15. Adressen er Beddingen 16 i Trondheim. Menn er også velkomne.

Hjertelig velkommen!


PS! Er du i Trondheim kvelden før Venturekonferansen? 6 AM Accelerator inviterer til Demo Night 10. januar fra klokken 16.00 til 21.30. Her har du muligheten til å bli bedre kjent med noen av selskapene teknologihovedstaden Trondheim har å by på. Adressen er DIGS, Krambugata 2.