Venturekonferansen 2023Foto Henrik Fjørtoft_18

Inviterer kvinnene til bransjetreff før Venturekonferansen

Tradisjonen tro inviterer Arntzen de Besche og NVCA til frokost og kollegialt samvær før hovedkonferansen går av stabelen. Årets tema er makroøkonomiske utsikter.     

Skal du på Venturekonferansen på Britannia Hotel og vil lade opp sammen med andre kvinnelige kolleger?

Arntzen de Besche Advokatfirma og Norsk venturekapitalforening (NVCA) inviterer til nettverksfrokost for de som vil ha litt mer ut av konferansedagen i Trondheim. I tillegg til frokost og kaffe får vi innlegg og diskusjon om makroøkonomiske forhold og hvordan disse påvirker venture capital-bransjen.

— Vi har hatt stor suksess med dette arrangementet tidligere år, og vi gleder oss til å gjenta det jeg nå vil kalle en god tradisjon. Ta med deg en kollega og kom – menn er også velkomne, sier partner i Arntzen de Besche, Maria B. Tanemsmo.

Egil Matsen, professor ved NTNU og tidligere visesentralbanksjef, vil innlede om den makroøkonomiske situasjonen og hvordan denne vil påvirke bransjen. 

— Vi opplever nå urolige tider som påvirker venturemiljøet på mange måter. Da er det fint å samles i et relativt lite og uformelt forum, for å kunne diskutere dagens situasjon og hvordan ulike aktører opplever den. Frokostseminaret er en god oppladning til resten av konferansen, sier administrerende direktør i NVCA, Ellen Amalie Vold.

Velkommen!

Agenda:
Kl. 8.30-9.00: Frokost og mingling hos Arntzen de Besche, Beddingen 16 (Nedre Elvehavn)
Kl. 9.00-9.45: Innlegg om makroøkonomiske forhold, av Egil Matsen, og diskusjon om hvordan dette påvirker norsk VC-bransje
10.00: Felles avreise til Hotel Britannia

Meld deg på her!

Arrangementet er rettet mot kvinner, men menn er også velkomne.

NB! Egen billett til Venturekonferansen kreves.